Groepsindeling

Dinsdag Juf Jeanine Juf Ria Juf Annemiek Juf Bartha Juf Irma
Woensdag vacature Juf Jeanine Juf Annemiek Juf Ineke Juf Irma
Donderdag vacature Juf Jeanine Juf Annemiek Juf Bartha Juf Suzanne
Vrijdag Juf Jeanine/ vacature Juf Ria/Juf Jeanine Juf Annemiek Juf Bartha Juf Suzanne
Dag Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Maandag Juf Saskia Meester Jelle Meester Wim/Juf Irma Juf Nicky Juf Monica
Dinsdag Juf Saskia Meester Jelle Meester Wim Juf Nicky Juf Monica
Woensdag Juf Ellen Meester Jelle Meester Wim Juf Nicky Juf Monica
Donderdag Juf Ellen Juf Karin Meester Wim Juf Nicky Meester Jelle
Vrijdag Juf Saskia Juf Karin Meester Wim/juf Irma Juf Nicky Meester Jelle

*groep 0/1 start m.i.v. 1 november 2019

Naast groepsleerkrachten wordt ons team ook ondersteund door diverse onderwijsassistenten. Voor aankomend schooljaar is er één onderwijsassistent voor de groepen 1/2, één onderwijsassistent voor beide groepen 3, één onderwijsassistent voor groep 4 en één onderwijsassistent in groep 5. Zij ondersteunen de leerkracht op bepaalde momenten per dag. Daarnaast is er ook een onderwijsassistent die zich richt op het begeleiden van Beweeg Wijs en het bewegend leren op het plein.

Juf Judith (onderbouw) en Juf Karin (bovenbouw) zijn de interne begeleiders op onze school.

Meester Arjan is de directeur van de school (aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag) en juf Annemarie de adjunct-directeur (aanwezig op dinsdag en donderdag).